bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Verlengde Elsakker

Samen met jou geven wij vorm aan dit plan. Zodat je kunt wonen zoals jij wilt! Met de informatie die jij als mogelijke nieuwe bewoner van Verlengde Elsakker aan ons verstrekt, maken wij het bouwplan op maat en helemaal passend bij de fijne sfeer van Wagenberg.

Heerlijk wonen

Bij de uitwerking van het bouwplan Verlengde Elsakker zal veel aandacht worden besteed aan ruimte, groen, woonkwaliteit en sfeer. Je woont hier ontspannen in een groene, kindvriendelijke en ruimtelijk opgezette wijk.

Kiezen voor wonen in Verlengde Elsakker betekent wonen aan de rand van het fraaie dorp Wagenberg, vlakbij alle dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen. Het brengt voor iedereen in elke levensfase rust én de prettige dynamiek en faciliteiten van Wagenberg.

Kies jij straks voor een woning of bouwkavel in het bouwplan, dan heb je veel keuzemogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om jouw woning geheel of gedeeltelijk zelf (af) te bouwen. Is zelfbouwen niets voor jou, dan nemen wij je alle zorg uit handen en gaan met jouw wensen aan de slag!

Ontwikkelen project.jpg

Gevarieerd woningaanbod

Het plangebied ligt in het oosten van de kern Wagenberg, aan de rand van de bebouwde kom. Het plangebied wordt omringd door bestaande woningen aan de Elsakker, Van Schendelstraat, Wagenstraat, Akkerstraat en de sportvelden van voetbalvereniging VCW. Met het bestemmingsplan van Verlengde Elsakker wordt ruimte geboden voor de ontwikkeling van circa 80 woningen in een gevarieerd aanbod.

Meer over de locatie van

Verlengde Elsakker

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte