bus auto fiets
Menu

Locatie Verlengde Elsakker

Verlengde Elsakker biedt ruimte voor allerlei type nieuwbouwwoningen. Dit mooie project biedt woon- en leefplezier voor iedereen - van jong tot oud - in het fraaie en gezellige dorp Wagenberg. Hieronder lees je meer over de locatie en omgeving.

  • Natuurrijke omgeving

    Wagenberg is een gezellig dorp in een landelijke omgeving, waar je gastvrijheid en de Brabantse bourgondische levensstijl terugvindt. Ga je graag de natuur in? Ook dan zit je helemaal goed in Wagenburg! Zo vind je er het Natuur- en Landschapspark Wagenberg, een prachtig natuurgebied van 14 hectare, op het terrein van een vroegere zandwinning. Ook ben je binnen 20 minuten in Nationaal park De Biesbosch, met het mooiste dat Nederland aan natuur te bieden heeft!  

  • Veel faciliteiten

    Wagenberg is een mooi dorp in de Noord-Brabantse gemeente Drimmelen. Het dorp telt ongeveer 2.200 inwoners en heeft veel faciliteiten. Naast een ruim winkelaanbod is er een basisschool, een peuterspeelzaal en het gemeenschapshuis Plexat. Met een actief en betrokken verenigingsleven is er altijd wel wat te beleven. Lekker een middagje winkelen? Grotere steden als Oosterhout en Breda liggen in de buurt.

  • Invulling locatie

    Er is een enquête uitgevoerd om te inventariseren naar welke (soort) nieuwbouwwoningen behoefte is. In goed overleg met de geïnteresseerden én met de gemeente wordt het bouwplan van Verlengde Elsakker definitief ingevuld. Op de locatie kan gefaseerd worden gebouwd. Hoe, hoeveel en wanneer? Dat is afhankelijk van de vraag vanuit de markt. De gemeente Drimmelen en de Dorpsraad Wagenberg hebben hun medewerking aan de enquête verleend en zijn van de inhoud op de hoogte.

Nieuws direct in je inbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte